Trenere

Tilknyttet Klosterskogen Travbane er det i øyeblikket 15 trenere med A-Trenerlisens og 3 trenere med B-Trener lisens. Alle trenerne har ulik filosofi og kapasitet til å ta imot hester i trening. Ta kontakt med en eller flere av dem for å se hvilke muligheter som finnes for akkurat din hest. Priser for oppstalling og trening varierer fra stall til stall. Dersom du har behov for å nå en av våre trenere kan du finne ut litt mer om hver ved å klikke inn på linken ved hver trener eller ta en tipp på hjemmesidene til de trenerne som har det.

A-Trener

Profesjonell trenerlisens A gir rett til å opptre som ansvarlig trener for et ubegrenset antall hester uavhengig av eierforhold.

B-Trener

Profesjonell trenerlisens B gir rett til å opptre som ansvarlig trener for et ubegrenset antall hester der lisensinnehaver selv eller nær slektning til vedkommende er registrert som ansvarlig eier eller leietaker i Det Norske Travselskap eller utenlandsk sentralforbund, jfr. kapittel om «Amatør trenerlisens». I tillegg kan innehaver av profesjonell trenerlisens B opptre som ansvarlig trener for
et antall på maksimalt to (2) hester som helt eller delvis eies/leies av andre personer.

Mer om trenerlisenser finner du på nettsidene til DNT.