Slik spiller du TVILLING

De to første i mål uavhengig av rekkefølge

Tvilling er et enkelt spill som ofte gir gevinst.

DETTE ER TVILLING
Tvilling går ut på å finne de to første hestene i mål, uavhengig av rekkefølge dem i mellom. Tvilling kan spilles til alle norske og svenske travløp. Her erstatter den Duo. Tilbakebetalingsprosenten på Tvilling er 75% i norske løp og 80% i svenske løp.

SLIK GJØR DU
Det er to måter å spille Tvilling på. Enten kan en spille på to eller flere hester, hvorav to av disse må komme på første- og andreplass i løpet for å få gevinst. Alternativet er å spille en utgangshest sammen med flere andre hester. Å spille med utgangshest betyr at denne må være en av de to første hestene i mål. Å spille med en utgangshest er en rimeligere måte å spille på, men her kreves det da at utgangshesten er blant de to første i mål.

HVA KOSTER TVILLING?
Minste rekkepris er fem kroner per kombinasjon. Spiller en med to hester er dette en kombinasjon. Spiller en med tre hester uten utgangshest er dette tre kombinasjoner. Med fire hester uten utgangshest blir det seks mulige kombinasjoner. Spiller en med en utgangshest blir antall kombinasjoner det antallet hester en tar med i tillegg til utgangshesten.

HVA KAN DU VINNE?
Premiebeløpet avhenger av odds og innsats per spilte rekke.

 For å spille gå til Rikstotos sider her