MENY

BURGERE

Hamburger 150gr

Saftig Beefburger i Buffalo hamburgerbrød, Crispy salat, løk, tomat og dressing. Som meny får du 0,5l mineralvann og stekte poteter ved siden av.

Burger 79,- Meny 119,-

 

Cheeseburger 150gr

Saftig Beefburger med ost i Buffalo hamburgerbrød, Crispy salat, løk, tomat og dressing. Som meny får du 0,5l mineralvann og stekte poteter ved siden av.

Burger 89,- Meny 129,-

 

Bacon Burger 150gr

Saftig Beefburger med bacon i Buffalo hamburgerbrød, Crispy salat, løk, tomat og dressing. Som meny får du 0,5l mineralvann og stekte poteter ved siden av.

Burger 89,- Meny 129,-

 

Bacon Cheese Burger 150gr

Saftig Beefburger med ost og bacon i Buffalo hamburgerbrød, Crispy salat, løk, tomat og dressing. Som meny får du 0,5l mineralvann og stekte poteter ved siden av.

Burger 99,- Meny 139,-

 

Annen mat

Egg & Bacon

2 Egg med bacon, stektepoteter og stekte pølser, salt og løk servert på to skiver brød.

99,-

 

Hjemmelaget toast

Hjemmelaget toast med kryddersmør, skinke og ost.

30,-

 

Løvstek 120gr

Saftig Løvstek med Buffalo hamburgerbrød og salat til. Som tallerken servers steke poteter ved siden av.

Løvstek 79,- Tallerken 109,-

 

Karbonade med løk

Saftig hjemmelaget karbonade med bløtstekt løk. Som spesial får du med bacon og egg i tillegg.

Karbonade 89,- Spesial 109,-

 

Hjemmelaget potetstappe

Hjemmelaget potetstappe med bløtstekt løk

35,- med pølse 50,-

 

Chrispy Frites

Chrispy pommes frites stekt uten olje

27,- med pølse 42,-

 

Ostepølse

106 gr ostepølse i chicago brød.

42,-

 

Grillpølse

Grillpølse i chicago brød.

32,-

 

Gourmetwiener

Wienerpølse i brød.

20,-

 

Desserter

Vaffel

Hjemmelaget vaffelrøre etter gammel oppskrift, serveres med syltetøy

25,-

 

Vaffel og Softis

God hjemmelget vaffel med softis og syltetøy.

45,-

 

Softis

Softis fra Diplom-Is i kjeks eller beger. Med eller uten strø

30,- m/strø 34,-

 

Drikke

Mineralvann 0,5l

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Urge, Telemark, Urge Zero, Sprite Zero

30,-

 

Mineralvann 0,33l fl

Coca Cola og Coca Cola Zero

30,-

 

Aass Eplemost

Klassisk eplemost av 100 % ren eplejuice. Pasteurisert og tappet ved Aass Bryggeri.

30,-

 

Fuze IcedTea 0,4l

Is te med smak av fersken

30,-

 

OrJu Appelsin fra Hansa

Frisk appelsinjuice med fruktkjøtt

32,-

 

Kaffe

Filterkaffe

10,-

 

Aas Uten 0,33l

Aass UTEN Original er et strågult alkoholfritt øl med aroma av malt og humle. Ølet har en fyldig smak med tydelig maltsødme og avstemt bitterhet. Brygget etter renhetsloven.

39,-

 

Aas Uten Bayer 0,33l

Aass UTEN Bayer er et nøttebrunt alkoholfritt øl med søtlig og røstet aroma av korn og malt. Ølet har en fyldig smak med tydelig sødme og balansert bitterhet. Brygget etter renhetsloven.

39,-

 

Aas Uten IPA 0,33l

Aass UTEN IPA er et kobberrødt alkoholfritt øl med aroma av malt, humle og frukt. Ølet har en tydelig humlesmak med høy bitterhet og fruktighet.

39,-

 

ØL PÅ FAT

Aass Pilsner 0,5l

Aass Pilsner er et strågult øl med aroma av korn, malt og humle. Ølet har en frisk smak med lav sødme og tydelig bitterhet. Brygget etter renhetsloven.

69,-

 

Aass Bayer 0,5l

Aass Bayer er et nøttebrunt øl med søtlig og røstet aroma av korn og malt. Ølet har en fyldig smak med moderat sødme og balansert bitterhet. Brygget etter renhetsloven.

69,-

 

Aass IPA 0,5l

Aass IPA er et kobberrødt øl med aroma av humle, blomst og frukt. Ølet har en tydelig humlesmak med høy bitterhet og fruktighet. Brygget etter renhetsloven.

79,-

 

ØL PÅ FLASKE OG BOKS

Lundetangen Pilsnerøl 0,5l

Lundetangen er et strågult øl med aroma av korn, malt og humle. Ølet har en frisk smak med moderat sødme og tydelig bitterhet. Brygget etter renhetsloven.

74,-

 

Aass Lite Vienna Lager 0,5l

Aass Lite Vienna Lager er et gyllent glutenfritt øl med 30% færre kalorier og 70% færre karbohydrater.

74,-

 

Aass Weizen 0,5l

Aass Weizen er et strågult øl med mild aroma av frukt og malt. Ølet har en lett og frisk smak med høy fruktighet og lav bitterhet. Brygget etter renhetsloven.

74,-

 

Aass Pale Ale 0,5l

Aass Pale Ale er et kobberrødt øl med aroma av frukt og krydder. Ølet har en fyldig smak med høy fruktighet og moderat bitterhet.

74,-

 

Corona Extra 0,355l

Corona ble først introdusert til markedet i Mexico i 1925 og ble raskt svært populær. Den blanke flasken med krone ble fort ølets kjennetegn, som gjorde at Corona fikk svært stor suksess i USA da ølet ble introdusert på det amerikanske markedet i 1979. Idag selges Corona i mer enn 150 land og er en av verdens mest populære øl. Corona Extra har en gyllen strågul farge. Aromaen er svært ren med et lett hint av malt. Ølet har en medium fylde med en ren smak og lav bitterhet. Corona Extra egner seg til meksikansk mat, etniske sterkt krydrede retter, barbecue, hamburgere, pizza, salater og sushi.

69,-

 

Bryggerhuset Tropical Red Ale 0,33l

Bryggerhuset Tropical Red Ale er et rødlig øl med tydelig aroma og smak av tropiske frukter.
Disse aromaene og smakene kommer både fra bruken av utvalgte humletyper, lagring på flaket kokos, samt tilsetning av store mengder mango og pasjonsfrukt før tapping.
Ølet er ikke filtrert, men pasteurisert for å bevare den friske aromaen og smaken fra frukten.

Ølet er brygget med “hop bursting”, der all humle tilsettes ved slutten av kokingen av vørteren, i motsetning til humletilsetning gjennom ulike tidspunkt av koken. Ved bruk av denne teknikken får det ferdige ølet en lavere bitterhet, men mer humlearoma.

59,-

 

Bryggerhuset Session IPL 0,33l

Bryggerhuset Session IPL er et øl som er brygget for å kombinere det beste fra lager- og ale-bryggetradisjoner. I dette ølet forenes den lave restsødmen og rene smaksbildet fra undergjæret lagerøl med en solid bitterhet og tydelig aroma av amerikanske og europeiske humletyper som i amerikansk IPA. Bruken av lagergjær demper fruktigheten og bidrar til at malt- og humlesmakene står tydeligere fram.

Tørrhumlingen har ført til at ølet har en tydelig humlearoma, samtidig som bitternivået ligger på et vesentlig høyere nivå enn tradisjonelle lagerøl i butikkstyrke.

Humlesammensetningen er valgt for å understreke denne kombinasjonen, gjennom bruk av både klassiske tyske humletyper, samt kraftflle amerikanske humletyper med toner av sitrus og furunål. Ølet har fått en solid dose humle også som tørrhumle (tilsatt i gjæringstanken) for å øke den friske aromaen av fersk humle

59,-

 

Bryggerhuset Session Hefeweissbier 0,33l

Bryggerhuset Session Hefeweissbier er et hveteøl i klassisk sydtysk tradisjon, gjæret med weissbier-gjær og tilsatt bananer i mesken for å maksimere det fruktige preget som denne gjærtypen gir ølet.

Ølet har en lav bitterhet og en tydelig sødme fra de lyste malttypene som er benyttet. Ølet ufiltrert og høyt karbonert og bør skjenkes i et glass med plass til god skumtopp. Det anbefales også å stoppe skjenkingen med 0,5 dl igjen i boksen, slynge boksen og så skjenke i resten av ølet for å få med gjæren.

Resepten til ølet er basert på det ølet som leder for Bryggerhuset – Gard Karlsnes – vant klassen Hvete/spesial-øl i NM i hjemmebrygging i 2014.

59,-