Styret i Telemark Toto AS

Styret ble valgt av Generalforsamlingen i Telemark Toto 14. mars 2019.

Torgeir Bakken er styreleder. Torgeir er varaordfører i Notodden og har hatt mange verv for Travet i Telemark opp igjennom. Han er også leder av Øst Telemark Travselskap

Espen Bakka er nestleder. Espen er til daglig ansatt hos Stall Arthur Bø. Espen har stort engasjement for travsporten og er nestleder og medlem i Bø Travlag.

Agnar Svartdal, 60 år. Styremedlem. Bonde på egen gård i Flatdal. Hesteeier og lang fartstid i styret i Telemark Toto AS. Er gjennomgående representant for Telemark Travforbund og leder i Øvre Telemark Travlåg.

Ine Elisabeth Dahl, styremedlem. Ine er travtrener og leder av Melum og Solum Travlag. Ine sitter også i styret i Telemark Travforbund.

Simen Gjelstad, styremedlem. Utdanet Siviløkonom fra NHH. Jobber som daglig leder i Gautefall Tomter AS.

Per Dag Hole, 59 år. Styremedlem. Til daglig ansatt i Norsk Trav AS. Han er utdannet jurist og har blant annet flere år som Administrerende direktør i kraft bransjen. Han er bosatt på Nedenes og er oppnevnt av DNT som styremedlem i Telemark Toto AS. Foruten Telemark toto sitter han i en rekke andre styrer relatert til travet.

Ingolf Herbjørnrød, Styremedlem. Jobber i Hvittingforss Fruktlager og sitter som nestleder i DNT styret.

Katrine Wikstrøm, vararepresentant. Hesteeier og hoveddommer på Klosterskogen under løpsdagene. Jobber til daglig hos Grenland Øyelegesenter.