Styret i Telemark Toto AS

Styret ble valgt av Generalforsamlingen i Telemark Toto 14. mars 2018.

Kjell Trygve Grunnsvoll 44 år. Styreleder. Til daglig er han boleder Styrelder Kjell Trygve Grunnsvolli Omsorgspartner Vestfold. Han er tidligere ordfører(2011-2015) i Gjerstad kommune og er hesteeier og bosatt i Gjerstad Kommune. Tidliger erfaring som daglig leder i RTB Drift. Fra markedssiden har han erfaring som produktansvarlig for Nettbuss Sør. Mer om Kjell Trygve kan du finne på hans profil på LinkedIn

 

Christer Irwin Abrahamsen 44 år. Nestleder. Daglig leder Acb Eiendom AS og A.C. Bergersen og Sønner AS. Sitter sitt andre år i styret for selskapet. Jobber som prosjekt koordinator for Elektrosveis AS. Christer er bosatt i Skien.

 

Agnar Svartdal, 60 år. Styremedlem. Bonde på egen gård i Flatdal. Hesteeier og lang fartstid i styret i Telemark Toto AS. Er gjennomgående representant for Telemark Travforbund og leder i Øvre Telemark Travlåg.

 


Per Dag Hole, 59 år. Styremedlem. Til daglig ansatt i Det Norske Travselskap med ansvar for oppfølging av driftselskapene. Han er utdannet jurist og har blant annet flere år som Administrerende direktør i kraft bransjen. Han er bosatt på Nedenes og er oppnevnt av DNT som styremedlem i Telemark Toto AS. Foruten Telemark toto sitter han i en rekke andre styrer relatert til travet.