Klosterskogen Travbane

REALISERER DRØMMER

HISTORIEN

Helt siden begynnelsen i 1920 har Klosterskogen Travbane vært navet i norsk Travsport. Norges eldste travnbane har skapt gode opplevelser og vinnere for både tobeinte og firbeinte.

Hvert år valfarter profiler og publikum til Klosterskogen i Skien. Vi er stolte når folkefesten hver påske står for døren.

Selv om vi har holdt på lenge har hjertene våre ikke sluttet å slå for travsporten. Tvert imot! Vi ønsker å dele opplevelsene med enda flere. Gi muligheter for at talenter kan spire og gro. Fart og Spenning.

Realisere enda flere drømmer.

VISJON

Vi skal være en ledende aktør for travsporten i Norge ved å skape de gode opplevelsene.

MISJON

Sammen skaper vi de gode opplevelsene, med et helhetlig fokus på fart og spenning for både aktører og publikum.

Vi skal fine løsninger for fremtidens travsport, og skape en arena for trav og trivsel. Vi vil gå foran som et ledende eksempel for hele vår bransje.

VERDIER

Hel ved – Ansvarlig, rent trav, respekt, trygt skikkelig

Utfordrende – Vi utfordrer hverandre til å yte vårt beste. Vi utfordrer bransjen ved å gå foran som et godt eksempel. Vi utfordrer publikum med nervepirrende spenning.

Folkelig – Folkespport, folkefest, grasrota, jovial

MERKEVARELØFTE

Vi skal skape gode opplevelser for alle.

Klosterskogen Travbane – Realiserer drømmer