Montéryttere på Klosterskogen

Vi oppfordrer alle hesteeiere til å benytte våre lokale kusker ta kontakt med en av dem for å bli kjent med dem.

Navn: Eirin Flid Valton

Alder: 22

Yrke: fengselsaspirant

Tlf: 902 95 873

Jeg har drevet med hest siden jeg var liten ,men begynte ikke med trav før for 4år siden. Jeg kjøpte min egen kaldblodstraver for snart 2år siden og har hatt montélisensen i 1år.

Jeg ønsker erfaring og stiller mer enn gjerne opp på både rutineløp og lokalkjøringer, evt også trening under sal☺️

Navn: Katarina Østerholt

Alder: 26

Yrke: Anleggsgartner

Tlf: 402 10 128

Jeg tok monte og kjørelisensen for 10 år siden, det har til nå blitt 100 starter. Jeg har selv 2 løpshester, og driver også og konkurrerer i andre ridesportsgrener.

Ta kontakt hvis du trenger rytter eller kusk til løp eller lokalkjøring her på Klosterskogen.

Navn: Heidi Bjørntvedt

Alder: 30 år

Bosted: Skien

Yrke: Sykepleier

Tlf: 463 07 192

Monté og kuskelisens. Ridd 40 monteløp og kjørt 2 sulkyløp i karrieren. Jobber som sykepleier på sykehuset i Skien.