UET – EM for stallansatte og lærlinger

lørdag 2. september 12:00

V75 er endelig tilbake på Klosterskogen Travbane og vi inviterer til EM fest for deg som ønsker å oppleve det beste av Europas kommende kusker. EM for Stallansatte og Lærlinger i regi av UET skal kåres over totalt 6 løp, hvorav 3 løp går på Klosterskogen denne lørdagen. I tillegg blir det V75 runde med blant annet Prince Royals minneløp.

Suoni sørger for å sette en skikkelig ramme på arrangementet med sin åpnings parade. Se deres marsjprogram i egen artikkel.

Det blir hoppeslott og ponniridning for barna.

Det blir EM middag på Thon hotell Høyers lørdag kveld og denne kan du få med deg for kun kr 990,- Billetter bestilles på Ticketco og inkluderer inngang og program på arrangementet på Klosterskogen samt tapasbuffet med vin pakke på Thon på kvelden. Antrekket på EM middag er pent.

For deg som ønsker å komme tett på deltagerne arrangerer vi også en båttur på Telemarkskanalen fredag formiddag med lunsj og transport til Drammen Travbane for å få med seg finalene søndag kveld. Dette koster kr 350,- pr deltager.

Ønsker du en pakke for begge dager med inngang og program på begge arenaer. EM buffét på Klosterskogen Travbane, EM middag på Thon Hotell Høyers, Tur på Telemarkskanalen og kvelds-arrangementet på Drammen Travbane med middag søndag samt transport hjem til Klosterskogen er dette tilgjengelig for kun kr 2.500,-

Det er Jackpot i V75 spillet med 1.024.259,- ekstra i sjuerpotten. 14 millioner til alenevinner.