Skien Travklubbs Dag

torsdag 29. august 18:00

Velkommen til en herlig travopplevelse på Klosterskogen Travbane. Skien Travklubb arrangerer sin årlige sponsor dag og har med sine gjester på VIP avdelingen. Dagens hoved løp er Arne Fosse Refsdals minneløp som kjøres for 4. gang.

God mat og drikke med dine beste venner med fine travløp og spennende spill. I dag kan du spille bl.a. V65, V5 og Dagens Dobbel.

For en bedre opplevelse kan vi tilby spillskole. Denne bestilles på firmapost.klosterskogen@rikstoto.no senest to dager før løpsdagen.

RESTAURANTER

Restaurant Royal serverer Dagens middag med dessert og kaffe til kun kr 175,- Her er det mulig å bestille bord om du ønsker det.
Prinsen Café har et utvalg av Hamburgere, Pølser is og brus.

Begge våre restauranter har alle rettigheter.

Skien Travklubb lodder ut en travsele fra Hestesport-Centeret AS til en heldig hesteeier.

I tillegg til ekstra premie i alle løp, seiersdekken og utlodding av fruktkurv i alle løp.