Skien Travklubbs dag

torsdag 24. august 17:00

Tidlig start denne dagen, med Skien Travklubb som vertskap. Med løpsstart fra kl 17 er løpene ferdige til kl 19. Før vi går over til V75 fra Åby og Galopp fra Øvrevoll. Vi ønsker velkommen til en skikkelig spillekveld hvor vi får besøk av Espen Edvartsen fra Vinnerbongen som er en av landets dyktigste eksperttipsere. Her kan noen og enhver plukke opp et tips eller få veiledning til spill.

Skien Travklubbs dag inneholder også noen flotte løp, og vi skal hedre Kaldblods og stayermannen Arne Fosse Refsdal med hans minneløp. Løpet gikk av stabelen første gang i fjor og vinneren ble Arn som du ser bilde av på dette arrangementet. Løpet ble kjørt over 2900 meter voltestart og vinnertiden ble 1.18.4 fra strek.

Det skal også kjøres kvalifisering til PER ARNE ENHOLMS MINNELØP som er et amatørløp hvor seirende kusk er kvalifisert til finalen av Per Arne Enholms minneløp på Bjerke under klasseløpshelgen lørdag 9.september.

Skien Travklubb har også fått med seg en rekke bedrifter som er med på å gjøre denne dagen komplett. Takk til alle sponsorer denne dagen.

Når V65 kjøringen er ferdig ved Klosterskogen setter vi over til Åby som tilbyr en ekstra V75 runde fra Sverige. Vi holder noen spilleluker åpne og håper du blir med oss igjennom hele kvelden. For deg som også ønsker å følge galoppen tilbyr vi også spill mot Øvrevoll denne kvelden. Velkommen til en spillekveld på Klosterskogen.