Påsketravet 2019 – Påskeaften

lørdag 20. april 11:00

Årets påsketrav blir det 55. i rekken. Og vi gleder oss til å kunne presentere 11. løp denne dagen. Storløpet Gumpens Auto – Klosterskogen Grand Prix blir et flott løp og med hele eliten samlet på Kaldblods i Moe Odins Æresløp blir det nok en gang en fantastisk folkefest på Klosterskogen Travbane.

3 retters bankettmeny med Fiskesuppe til forrett. Helstekt Entrecote med wokgrønnsaker og amandinepoteter og dessertbuffet.

Arrangementet åpnes med innhopp fra Grenland Falskjermklubb som gjør spektakulære landinger rett foran publikum på tråkka.

Sammen med Farte settes det også i år opp busser til arrangementet fra både Porsgrunn og Skien. Bussen er gratis for deg som skal på Påsketravet.

Billetter i restauranten inkluderer inngang, program og 3 retters bankettmiddag, så det er bare å bestille billetter. De beste plassene går først.

Arenaen åpner kl 11.00 denne lørdagen.

Velkommen til Påsketravet 2019.