Damenes Aften

lørdag 16. september 17:00

Velkommen til Damenes Aften. Vi gleder oss til å ha deg med på denne fantastiske kvelden. Enten du har erfaring med Klosterskogen Travbane fra tidligere. Dersom du var med i fjor vet du litt hva damenes aften går ut på.

Denne lørdagen åpner vi dørene kl 17.00 for å mingle litt før alvoret starter. Det blir anledning til å besøke våre utstillere, som stiller med både vareprøver, informasjon og gode tilbud. I tiden før løpene starter blir det anledning til å få både omvisning i stallene og spillehjelp fra en av Norges beste tipsere. Espen Edvardsen fra Vinnerbongen deltar og gir oss sine ferskeste tips. Spillskolen ved Klosterskogen Travbane skal lose deg igjennom de spørsmål du måtte ha. Vi vet at dette er noe for deg. Utstillerne holder åpent fra kl 17 og frem til første løp, og skulle du lure på noe er de helt sikkert tilgjengelige utover kvelden.

Det blir en goodibag fra Fredrik & Louisa og Floyd viser frem flere av høstens nyheter.

Det blir flotte premier, bobler og tapas.

Vinn tur med Color Line til Kiel.

Etter løpene blir det en huskonsert med The Backbeat Band, som underholder oss frem til vi tar bussen til Skien sentrum for de som vil fortsette kvelden med en tur på byen.

Hjertelig velkommen til Damens aften.

Billetter må kjøpes på forhånd på https://klosterskogen.ticketco.no