Løpsdagssamarbeid

Løpsdagssponsor

Som løpsdagssponsor til en enkelt løpsdag får man navnrettigheten til dagens arrangement «firma as travdag». Det betyr at firmaets logo trykkes på alt materiell som benyttes til arrangementet. Storskjermreklame og helside i løpsprogrammet. Løpsdagssponsor for også sin logo på alle seiersdekken denne dagen samt eierskap til ett av løpene. Som løpsdagssponsor får man bord til 6 personer med mat og en enhet drikke inkludert i sin pakke.

Løpssponsor

Som løpssponsor får man sitt firmanavn på ett enkelt løp denne dagen. Man deltar på seremoniplass og deler ut gavepremie, blomster og seiersdekken til vinner hest. Løpssponsor mottar også vinnerbilde av seirende hest. Dette blir tilsendt i etterkant. Halvsides annonse i løpsprogrammet, storskjermreklame og 2 plasser med middag og en enhet drikke i Restauranten.

Som sponsor i løpsdagssammenheng har man anledning til å lage en stand på arenaen for å møte gjester og samt profilere sitt firma på øverste nivå i restauranten eller utendørs denne dagen. Vareprøver og utstillinger etter eget ønske.

Enkelte løpsdager har spesielle betingelser.