Gautefalltomter inngår 5 årsavtale

Det er idag undertegnet en fem års sponsorkontrakt mellom Gautefalltomter AS og Telemark Toto AS. Med en 5 årsavtale får vi et langsiktig samarbeid som kan være med å utvikle Klosterskogen Travbane videre i en krevende tid. Gautefalltomter har i flere år vært med som løpssponsor på Klosterskogen, men tar nå steget inn og blir en partner med en lang tidshorisont.

Gautefalltomter er en bedrift som har vokst i takt med etterspørselen fra hyttefolket. Med seg på laget har John Olav fått sønnen Simen Gjelstad, som nå er daglig leder i firmaet, og driftssjef Morgan Kilane.
Gutta i Gautefalltomter gjør sitt ytterste for at både nye og gamle hytteeiere skal trives på Rytterspranget. Driftssjef Morgan har det daglige ansvaret for en moderne maskinpark, og jobber jevnt og trutt for å holde området i god stand.

Vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer. Som partner blir Gautefalltomter fast sponsor av Thai Tanics æresløp som går påskeaften. Avtalen gir oss muligheten til videre utvikling av både påsketravet, men også Klosterskogen generelt.