Kontorbygg AS blir sponsor

Daglig leder i Kontorbygg AS, Knyt Wille bekrefter i en epost idag at Kontorbygg AS i Skien blir fast sponsor av Klosterskogen Travbane i de neste tre årene. Som sponsorpartner til Klosterskogen blir Kontorbygg nå mer synlig på arenaen og gjennom ulike løpsdager og selskapene knyttes tettere til hverandre. Kontorbygg vil også være mer til stede under utvalgte arrangementer. Bl.a blir de fast sponsor av Telemarksløpet.

Kontorbygg er et heleid kommunalt aksjeselskap i Skien.

Eiendommene har en sentral beliggenhet i Skien. De kjennetegnes for det meste med høy bygningsmessig standard og effektiv arealutnyttelse.

I tillegg til ferdigutviklet eiendom har selskapet både egne arealer og opsjon på arealer som kan gi rom for nye prosjekter.

KONTORBYGG har lange leiekontrakter med mange solide leietakere og utleiegraden er meget høy.