Torgeir Bakken gjenvalgt

Generalforsamlingen tirsdag 16. juni valgte følgende sammensetning av styret i Telemark Toto AS og Klosterskogen Travbane AS

Torgeir Bakken ble gjenvalgt som. Torgeir er tidligere varaordfører i Notodden og har hatt mange verv for Travet i Telemark opp igjennom. Han er også leder av Øst Telemark Travselskap.

Espen Bakka er nestleder. Espen er til daglig ansatt hos Stall Arthur Bø. Espen har stort engasjement for travsporten og er nestleder og medlem i Bø Travlag.

Ine Elisabeth Dahl, styremedlem. Ine er travtrener og leder av Melum og Solum Travlag. Ine sitter også i styret i Telemark Travforbund.

Simen Gjelstad, styremedlem. Utdannet siviløkonom fra NHH. Jobber som daglig leder i Gautefalltomter AS.

Ingolf Herbjørnrød, styremedlem. Jobber i Hvittingfoss Fruktlager og sitter som nestleder i DNT styret. Ingolf er kun medlem av toto-styret.

Katrine Wikstrøm, styremedlem. Hesteeier og hoveddommer på Klosterskogen under løpsdagene. Jobber til daglig hos Grenland Øyelegesenter.

Ole Roger Dyrkorn, varamedlem fra Bamle travlag. Driver Findal går og er leder i Telemark Nei til EU og styreleder i Rødt Vestfold og Telemark.

Kontaktinformasjon til styrets medlemmer finner du under «Om Klosterskogen» i menyen.