Publikum får adgang mandag 15.

Regjeringen tillater nå åpning for publikum i begrenset omfang for oss. Sammen med Skien kommune har vi utarbeidet en plan for gjennomføring og vi åpner restauranten for 100 gjester på mandag. i tillegg til ca. 40 plasser i Prinsen.

I planen for åpning av travbanen og det er foreløpig ikke anledning til å være ute på tråkka. Da det gir begrensinger for arrangementet av travløpene. Dette jobber vi med frem mot neste løpsdag 22. juni. Tilgangen til hesteringen er begrenset til kun de som på forhånd er registret som deltagere under travløp. Disse skal fortsatt registreres fullt ut med navn og følge retningslinjene gitt av Norsk Trav og DNT.

Vi ber om at flest mulig som ønsker å være med bestiller bord på forhånd. Slik at vi ikke trenger å avvise de som ønsker å være med.

Bestilling gjøres til Glenn Anda Pettersen på 951 23 457

Det vil være smittevernstilrettelagt i begge serveringssteder og vi ber om at alle respekterer og følger våre anvisninger.

Det er spiseplikt under disse arrangementene i restauranten. Når det gjelder spill må dette gjennomføres elektronisk, det ikke vil være spilleluker åpne mandag.

Velkommen.

Del