#MittKlosterskogen

Det er unntakstilstand i store deler av verden – også for oss i travet. Med avlyst påsketrav og mange avlyste arrangementer er den økonomiske situasjonen for travet høyst usikker.

Men midt oppe i all uroligheten merker vi varme og raushet fra publikum og samarbeidspartnere. Det er et sterkt engasjement rundt vår bane. Vi hadde alt planlagt til et flott påsketrav i jubileumsåret 2020.

Nå lanserer vi et nytt tiltak – en #MittKlosterskogen-kampanje. Vi ønsker rett og slett å få opp en «Wall of support» på Klosterskogen Travbane – et symbol på ekte kjærlighet og hvordan vi står sammen i krisetider i Telemark. Veggen vil få en sentral plass på Klosterskogen Travbane.

Vi har bestemt oss for å kalle den «Folkeveggen». Klosterskogen handler om folk, engasjement, drømmer og historie og tradisjon, om stolthet, lidenskap og følelser for hesten og byen vår. Folka og hesten er selve grunnmuren og fundamentet i Klosterskogen Travbane. Slik har det alltid vært og slik vil det alltid være.

Vi er inne i en spennende tid for travet og Klosterskogen fyller i år 100 år. sammen skal vi få travet til å skinne. La oss skape gode drømmer sammen.

Vipps 300 til 115167

En plass på «Folkeveggen» koster 300 kroner for privatpersoner, hester og andelslag og 3000 kroner for bedrifter. For dette beløpet får du navnet ditt inngravert på veggen – et synlig avtrykk på din støtte til Klosterskogen Travbane. Alle som bidrar vil dessuten få tilsendt et personlig takkekort fra oss på Klosterskogen Travbane.

Vipps-nummer 115167 hvis du ønsker å kjøpe en plass på Folkeveggen.

#MittKlosterskogen