TET Hovedsponsor til travskolen

Det er idag signert en toårig avtale for Klosterskogen Travskole med TET Økonomi og Regnskap som gjør dem til Hovedsponsor for de neste to årene.

Avtalen inneholder elementer som er med på å sikre et god aktivitet ved skolen.

Det er svært gledelig å få på plass en ny sponsor til travskolen i disse dager og det er selvsagt gledelig å få med Tet videre i vår sponsorpool. Bakgrunnen for avtalen bygger på felles ønske om å løfte frem betydningen av hesten i Telemark og den rollen hesten har hatt for mange gjennom oppveksten. Med hesten i fokus blir TET med og tilrettelegger for at dagens unge i Telemark skal kunne få ta del i det unike som hesten representerer for mange.

Gjennom travet gir hesten tilbake en mulighet for flere til å nyte livet uten fokus på hektisk hverdag eller andre utfordringer i livet. TET er med på å skape varige relasjoner og opplevelser for barn og unge med hesten i fokus.

Del