Ny driver av restaurantene på Klosterskogen

I dag ble det endelig klart at TS Service og Event Da overtar driften av restauranten på Klosterskogen travbane. Seskapet består av Trine Thorsell og Sondre Vik som begge er utdannet kokker og driver bl. a Sportsstua på Jarseng. Trine er styreleder i Norsk kokkelaug og Sondre jobber til daglig som ferskvaresjef i Spar kjeden.

Avtalen medfører at vi får et kjøkken i daglig drift ved travbane og de nye driverne vil fra høsten av kunne presentere en ny travkafe som holder åpent flere dager i uken som fokuserer på catering, overtidsmat og leveranser til bedrifter i Skien og Grenland.

Første fokus nå er å komme på plass til sesongåpningen 30. mars og ikke minst ha kontroll på alle elementer til årets påsketrav.

Vi gleder oss.