Treningsforhold

Banen er ikke egnet for hurtigkjøring denne helgen da det er ujevne forhold i banen som følge av tele og frostfritt om hverandre rundt banen. I tillegg er det meldt kraftig nedbør søndag.

Krevende værforhold med veksling fra minus om natten til opp mot 10 varmegrader på dagtid har gjort baneforholdene i en dårlig forfatning i uken vi har lagt bak oss. Kombinert med sykdom har vi dessverre ikke klart å levere akseptable forhold.

Fredag ettermiddag har vi to spor som er løse før helgen, mens resten av banen blir liggede urørt til regnværet som er meldt denne helgen gir seg. Arvid vil holde øye med banen og vil dra over når regnværet kommer.

Forhåpentlig vil det medføre at vi får ut det meste av telen og kan anlegge bedre forhold fra mandag av. Vi kommer med ny oppdatering om baneforhold på mandag.

Del