Hesteguiden.com sponser 100 årsjubileet

Hesteguiden.com er en viktig leverandør av foto for Klosterskogen Travbane. Det er sært hyggelig at vi idag kan offentliggjøre at Hesteguiden.com blir sponsor ved jubileeumskjøringen under V75 den 21. november.

Samarbeidet på sponsorsiden er nytt for oss, men i mange år har hesteguiden.com vært vår leverandør av vinnerbilder og bilder til alle våre publikasjoner.

Daglig leder i Hesteguiden.com, Roger Svalsrød har bygget opp sin base med bilder helt siden 1994 og er levende opptatt av hesten og foto. Alle som har behov for hestebilder eller aktive innen trav og galoppsporten og mer til kan benytte seg tjenesten som tilbys av leverandøren.

Vi ønsker Hesteguiden velkommen inn som sponsor ved Klosterskogen Travbane.

Mer om hesteguiden finner du på deres nettsider. hesteguiden.com

Del