Årets hester i Telemark

Telemark Travfobund arrangerte lørdag prisutelingen for årets hester i 2019. 140 feststemte deltagere hadde tatt turen til Klosterskogen Travbane for å overvære årets utdeling og underholdning ut over kvelden.

Årets vinnere ble:

3 årig kaldblods: Voje Piril

3 årig varmblods: Custom Colt

4 årig kaldblods: Voje Maren

4 årig varmblods: S.K.’s Mystic Titan

Eldre kaldblods: Odd Herakles

Eldre Varmblods: Jet Voice

Årets Kusk: Tom Erik Solberg

Årests Trener: Jan Kristian Øverdal

Årets Hest: Odd Herakles

Med 2,2 millioner innkjørt i fjor og mange storløpsseiere ble det Odd Herakles som fikk utmerkelsen årets hest i Telemark. En tittel han forøvrig fikk også i fjor. Ikke siden 2017 har Odd Herakles vært utenfor premie på sine starter.

Vi gratulere alle vinnere og ønsker velkommen igjen neste år.

Del