Prix d’Amerique 2020

Søndag er det Prix d’Amerique fra Vincenne. Det mest prestisjefyllte løpet i Europa. Lørdag og søndag er det stor sport fra Frankrike og i år er det hele 4 Telemarkshester i aksjon denne helgen. Lørdag skal Jet Voice eid og oppdrettet av Team Øverdal i Drangedal. Løpet går kl 18.10.

Søndag er det duket for den største dagen av dem alle og Henry Rorgemoen fra Skien har hele tre hester til start. Kl 15.25 starter Custom Colt. Kl 17.47 er både Custom Cheval og Custom Carrera til start i sitt løp.

Selve hovedløpet går kl 16.10 og her er det funnet plass til en hest fra Norge. Looking Superb stiller til start i et felt som teller 18 hester og det kjøres om 4 millioner i første premie.

All moroa får du med i Prinsen Cafe denne helgen som viser alle løpene.

V75 får du fra Leangen på lørdag.

Del