Sparebank 1 Telemark forlenger sin sponsoravtale

Det er en stor glede å kunne bekjentgjøre at Sparebank 1 Telemark fornyer og utvider sin samarbeidsavtale med Klosterskogen Travbane. Den nye avtalen er på 2 år og omfanget er betydelig forbedret for travet.

Som Gullpartner vil Sparebank en øke sin synlighet ved våre arrangementer og de blir en av løpssponsorene i Påsketravet på lørdagen. I tillegg er det lagt opp til at banken kan benytte arenaen til andre aktiviteter gjennom avtaleperioden.

Sparebank 1 Telemark blir med dette også en viktig deltager i travets sponsornettverk som møtes 3 ganger i året.

Avtalen setter fokus på bærekraft og det samfunnsoppdraget travet har til å bevare de norske hesterasene. Gjennom avtalen gir det travbanen handlingsrom til å lykkes med de utfordringer som travet står overfor i de neste årene.

Avtalen ble underskrevet tirsdag denne uken etter noen ukers samtaler om veien videre. Vi er glade for at Sparebank 1 Telemark ved Jan Berge satser på oss.

Del