Avlysning 8.12.2019

Dessverre måtte vi avlyse dagens stevne etter to kjørte løp. Forholdene i banen etter mildværet lot seg ikke bedre og etter skraping av underlaget ble banen ikke tilrådelig å kjøre videre på av et heste velferdshensyn.

Banen ble pakket og preparert fredag for å møte kulda natt til lørdag. Lørdag ettermiddag var banen knallhard og frossen og ble harvet og saltet for være klar til søndag.

Søndag morgen hadde det kommet et lag med nysnø dette ble fjernet da regnet ga seg og topplaget skrapt av og så pakket på nytt.

Etter to løp i kveld og en ny høvling av toppen er det ikke lenger tilrådelig å kjøre løp. Da større steiner kommer opp i banen. Eneste gode løsning vil være å kjøre på mer grus. hvilket ikke er tilgjengelig søndag kveld.

Mandag morgen starter arbeidet med å se på hva som kunne vært annerledes.

Sammen med veterinær er vi enige i avgjørelsen om å avlyse og starter arbeidet med å finne ut om noe kunne vært gjort annerledes i forberedelsene. Vi beklager det inntrufne for aktive, publikum og spillere.

Ha en god søndagskveld.

mvh

Glenn

Del