Vinnerbilder V75 – Lørdag 30. November

Vi gratulerer stall Tøffe Spørsmål med seieren i TeT Grenlands løp. Trener er Preben Haagensen og det er stallens eget oppdrett.

Klosterskogen30112019_Tom Erik Solberg vant 1. løp med Rock’n Rolling_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Marielle Rakstad og Christopher Rakstad med seier i Pizzabakerens løp. Trener er Ole L. Rakstad. Oppdrettet er eget.

Klosterskogen30112019_Per Oleg Midtfjeld vant V5-2 med Jetalatotning_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Stall Olympic AB med seieren i Franzefoss/Telemarksløpet. Trener er Øystein Tjomsland og oppdretter er Camilla Karlsen.

Klosterskogen30112019_Åsbjørn Tengsareid vant V75-1 med Våler Nikolai_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Stall Right Price Tiles og trener Frode Hamre med seieren i Yesbox løpet. Oppdretter er Øistein Eriksen

Klosterskogen30112019_Frode Hamre vant V75-2 med Pantani_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Rune Jensen og Ludvig Jensen med seieren i Sparebank 1 Telemarks hoppeløp. Trener er Jan Roar Mjølnerød og oppdretter er Hilde Jerdal.

Klosterskogen30112019_Jan Roar Mjølnerød vant V75-3 med Osen Expressa_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Ingrid Joshi med seier i MegaFlis løpet. Trener er Anders L. Wolden og oppdretter er Trond Thorseth.

Klosterskogen30112019_Åsbjørn Tengsareid vant V75-4 med Strong Case_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Stall Briskeby med seier i Hesteboks og Utstyr AS/E.C. Koren Lunds minneløp. Trener er Dag Erik Raastad og oppdretter er Anne-Marie Briskeby Holsve.

Klosterskogen30112019_Olav Mikkelborg vant V75-5 med Briskeby Anna_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Torbjørn Skage og Håkon Hagebø Hauge med seier i Support Service Partner AS/Prince Roylas minneløp. Trener er Geir Vegard Gundersen. Edina Ydersbond er oppdretter.

Klosterskogen30112019_Magnus Teien Gundersen vant V76-6 med N.Y. Coeur de Soleil_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi gratulerer Stall Kulblik med seier i One Accounting løpet. Trener og oppdretter er Henrik Kulblik.

Klosterskogen30112019_Henrik Kulblik vant V75-7 med Finnskog Oda_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Alle resultater finner du her.

På linkene nedenfor finner du oppdaterete lister over tidligere vinnere av storløpene denne dagen.