3 nye sponsorer til Klosterskogen Travbane

Det er svært gledelig og ønske tre nye sponsorer velkommen til Klosterskogen. Haugestøl Pumpeservice AS, Z-elektro AS og Hesteboks og Utstyr AS blir løpssponsorer til V75 denne høsten.

To av disse er nye bekjentskaper for Klosterskogen Travbane og Hesteboks.no har vært med noen runder tidligere.

Alle vil bli med på VIP arrangement under V75 enten 5. oktober eller 30. november.

Om Haugestøl Pumpeservice

Haugestøl Pumpeservice utfører salg og service av alle type pumper og pumperelaterte produkter innen VVS/VA, industri og kommunale anlegg. Våre hovedområder er idag Telemark, Buskerud og Vestfold og vi har svært lang fartstid, bred kompetanse og er kjent for god service av våre over 500 faste servicekunder.

Om Z-Elektro

Vi dekker Telemark og Vestfold og leverer alt innen elektrisk installasjon for bolig og næring. Vi er en lokal elektrobedrift i Skien som Espen Utzig startet i 2005 etter mange år i Centrum Elektriske, ABB og YIT.

Om Hesteboks og Utstyr AS

Leverandør av hestebokser, diverse utstyr til stall, og importør av alle TRM-produkter.

Vi tilbyr hestebokser og tilbehør til din stall av høy kvalitet.
Vi har solgt stallinnredning siden 1992 og vår standarsboks utvikler seg hele tiden etter hva kunden trenger og ønsker.
Vi er derfor stolte av de boksene vi i dag kan tilby.

I 2015 startet vi salget av TRM-produkter, og dette blir mer og mer populært. Vi selger til flere trenere innen trav og galopp, samt flere veterinærer.