Com2gether fornyer sin samarbeidsavtale

Alle sponsorer og samarbeidspartnere er for Klosterskogen travbane like viktige. Vi syntes det er svært hyggelig når en av våre faste leverandører velger å fornye sine sponsoravtale med nok et år.

Com2gether er leverandør av betalingsterminaler og kasser ved Klosterskogen Travbane og i tillegg til sin sponsoravtale stiller de også opp med service og ekstra utstyr hver gang vi har behov som er større enn vanlig dager.

V75, påsketrav og andre aktiviteter som gjør at vi har et større behov enn til daglig, så stiller Com2gether og Tommy Evensen opp med sin ekspertise.

Ta kontakt med dem om du har behov for betalingsløsninger, IT løsninger eller telecom. Henvis til Klosterskogen Travbane så får du sikkert en hyggelig avtale.