Klostertravets Damegruppe har kjøpt ponni

Damegruppa på banen er meget driftige, de driver kiosken i hesteringen på løpsdager, hytta med vafler og kaffe på publikumsplass under V75 og har sin egen kiosk på Dyrsku’n. I tillegg er de aldri vanskelige å spørre om sponsing, særlig når det kommer til rekruttering.

Når det nå var snakk om at Travskolen trengte flere ponnier var Damegruppa på plass med en gang. De ønsket å kjøpe en ponni som skulle brukes i Travskolen. Valget falt på 4 år gamle Haugar Prinsen, som er en veldig snill og koselig Nordlandshest. Han er fremdeles hingst, men skal kastreres så fort det blir litt kaldere i været. «Per» som han kalles har lite erfaring med trav, men er godt innkjørt og også veldig snill å ri. Vi tror han kommer til å bli perfekt i Travskolen mange år fremover. Og det er vel ingen tvil om at det kommer til å bli god stemning på sidelinja når han er klar for å entre løpsbanen!

Del