NM nr to til Darius Anelauskas

Nok en gang ble det Darius Anelauskas fra Litauen, som kan titulere seg Norsk mester i Hamburger-spising. En kilo hamburger med tilbehør ble konsumert på utrolige 7 minutter og 37 sekunder. Seieren sikret et gavekort til verdi kr 1.500,-

Seieren ble sikret foran Anders Wenås som fikk annen premie et gavekort på kroner 1.000,- mens fjorårets toer ble nr 3 i år. Thomas Trontveit Waal, som sikret seg tredjepremien et gavekort på 500,-

Arrangementet tiltrakk seg godt med publikum og det var høy stemning i Prinsen som denne kvelden serverte 108 hamburgere til de 18 deltagerne. 8 sto løpet ut og kunne hente seg en Soft-is etter endt bragd.

Arrangementet ble holdt gående av Nils Otto Sem som holdt publikum og deltagere godt orientert om stillingen underveis. Sammen med gjengen i Prinsen og våre samarbeidspartnere Stabburet og Coca-Cola ble årets NM på den amerikaske nasjonaldagen et vellykket arrangement. Vi inviterer allerede nå til neste års mesterskap som går på samme dato. Da blir det en lørdag siden det er skuddår og vi ser frem til en skikkelig lørdagsfeiring på Prinsen. Inntil da er du hjertelig velkommen til oss alle dager fra kl 14.00.

Del

Neste arrangement