Debuterer under Jarlsberg Grand Prix

Andrè Knutsen (10) har gått på lisenskurs på Travskolen denne våren, fredag debuterer han i løpsbanen under selveste Jarlsberg Grand Prix.

Sammen med Travskole-ponnien L.A Wildflower skal han prøve å hente 140m tillegg i fredagens ponniløp. Hele 15 ponnier starter i dette løpet. Vi kan vel dermed si at Andrè blir kastet ut til ulvene i sin debut, men vi har god tro på at han og «Lillan» løser oppgaven på en fin måte.

Flere lokale ekvipasjer og elever starter denne helgen når hele 4 ponniløp skal avvikles på Jarlsberg denne helgen.

Torsdag starter to av Travskolens ponnier fra strek i ett tøft løp. Assar sammen med gjestekusk Sebastian Lehne Rishovd og Emmeros Hannah med Amalie Knutsen skal prøve å komme seg feilfritt rundt og forhåpentligvis nærme seg sine egne rekorder. I tillegg har vi en lokal ekvipasje i form av Perle Anna og Ann Jeanett Johansen til start.

Fredag starter som sagt Travskolens L.A Wildflower med Andrè Knutsen. I tillegg har vi lokale ekvipasjer i form av elev Mats Grohs og hans Lucky Boy, samt Casanova og Gunnar E. Wibstad. Adine O. Eidspjeld som kjører Joy Fra Hubertus og Hans Martin Theodorsen med Liss Lucky Day har også tatt sine lisenser ved vår travskole.

Lørdag starter Bø-ekvipasjen Emmeros Gloria med sin eier og kusk Line Charlotte Bø Hansen i Harald Skogli’s Minneløp. Det samme gjør fjorårsvinner Ingrid Elise Rød med sin Luffsan, kan Siljan-ekvipasjen gjenta bragden? I tillegg starter Julian Høisæther med sin Karneol, han tok også sin lisens hos oss.

Søndag kjøres Jarlsberg Mini Grand Prix- Papagayo E.s løp. Her starter Krokstad Maja-Kristin Aaland, Skarvikens Maskot-Celine Rød og Smedens Nirvana-Hans Martin Rød.

Vi ønsker alle sammen lykke til!

Del