Kontorpartner forlenger med Klosterskogen travbane

Det er idag signert ny avtale mellom Kontorpartner Vestfold og Telemark og Klosterskogen travbane. Avtalen er på 3 nye år og det er svært gledelig at Kontorpartner blir med videre i utviklingen av Klosterskogen Travbane. Kontorpartner kom inn som sponsor i 2016 og var første bedrift som signerte en partneravtale den gangen. At Kontorpartner nå fornyer syntes vi er svært hyggelig og viser at vi sammen har funnet løsninger som gjør begge parter oppnår sine målsetninger.

Kontorpartner Vestfold – Telemark AS er en ledende leverandør av kontortekniske maskiner fra Konica Minolta, Postrom og kaffemaskiner fra Veromatic og Coffee Queen til B2B markedet.

Vi er et lokalt eid selskap med fokusområde i Vestfold og Telemark og er lokalisert i Strandvegen 2A i Skien i tillegg til Ringveien 206 i Sandefjord.

Besøk gjerne deres nettsider her.