GUMPENS AUTO blir hovedsponsor

GUMPENS AUTO blir hovedsponsor for påsketravet og Travskolens sommerleir

GUMPENS AUTO inngår en toårig samarbeidsavtale med Klosterskogen Travbane og blir med dette hovedsponsor for Påsketravet i 2019 og 2020. Avtalen gir Gumpens Auto tilgang til ulike deler av Klosterskogen Travbanes aktiviteter og synlighetsflater. Avtalen skal sikre videre utvikling av påsketravet og aktiviteter rundt travskolens sommer leir.

Avtalen ble signert tirsdag denne uken og er for Klosterskogen Travbane blir dette den foreløpig største enkeltavtale som er aktiv.

Sammen med Gumpens Auto vil vi tilrettelegge at deres merkevare kommer godt frem i våre aktiviteter og at vi får anledning til å løfte frem våre arrangementer på en ny og enda bedre måte enn tidligere.

Årets påsketrav går av stabelen 19. og 20. april og vi er godt i gang med planleggingen av årets arrangement.

For spørsmål, kontakt daglig leder Klosterskogen Travbane Glenn Anda Pettersen 95123457