To nye elever debuterer i løpsbanen på torsdag

Emil Andrè Homdrom og Mats Grohs har gått lisenskurs på Travskolen i høst, og på torsdag skal de begge debutere som ponnikusker.

Emil skal kuske Travskolens Cassandra fra 20m tillegg, ekvipasjen kjenner hverandre godt og skal bli spennende å følge. På sitt beste kan de absolutt blande seg inn i seierskampen, men formen er usikker etter juleferie.

Mats kusker sin egen Lucky Boy, en ponni vi har meget stor tro på i år. 120m tillegg kan bli vel langt, men vi blir ikke overrasket om de skulle rekke frem.

Fra Travskolen starter i tillegg Emmeros Hannah med elev Ola M. Skårdal i sulkyen, denne ekvipasjen har gjort flere fine løp sammen. Muligens er distansen noe for kort denne gangen, men det blir spennende å se. Vi har også Assar som skal prøve seg sammen med kusk Ida Bø Bakka, han gjorde noen fine innsatser i fjor og vi er spente på hvordan formen er nå.

Lykke til alle sammen!

Hele 13 ponnier skal kjempe om en plass øverst på pallen torsdag, og det kan bli ett utrolig morsomt løp! Vi anbefaler alle å ta turen til Klosterskogen torsdag kl 18.00

Del