Hestesport-Centeret utvider på Klosterskogen

Idag ble ny avtale signert mellom Klosterskogen travbane og Hestesport-Centeret om utvidelsen. Fra å ha en liten løpsdagsbutikk med begrenset åpningstid. flytter nå Hestesport-Centeret AS hele sin virksomhet til Klosterskogen travbane og får åpningstider daglig.. Leieavtalen ble signert i formiddag av partene og vi ser frem til et godt samarbeide i tiden fremover.

Hestesport-Centeret AS er drevet av Espen Gundersen og etter noen måneders arbeid har vi nå kommet frem til en løsning hvor hele butikken flyttes fra Tollnes til Klosterskogen Travbane. For Klosterskogen travbane blir det et kjærkomment tilskudd til aktiviteten og styrker arenaen som møteplass for trav og trivsel.

Butikken på Klosterskogen vil være åpent daglig fra kl 10.00 og med utvidet åpningstid under løpsdager.

Lokalene overtas 1. mars og normal drift vil komme igang ut over i mars måned. Dette kommer vi tilbake til senere.