Franzefoss ny partner på Klosterskogen

Franzefoss Gjenvinning er en landsdekkende totalleverandør av avfall og gjenvinningssystemer. Sammen med Klosterskogen Travbane har vi skreddersydd en løsning som gjør at banen effektivt og trygt får levert sitt avfall på en miljømessig god måte.

Det er en stor glede å få med Franzefoss som samarbeidspartner på Klosterskogen Travbane, med deres kompetanse på avfallshåndtering og miljø vil travbanen få en partner som er med på å utvikle vår virksomhet i riktig retning med tanke på miljø.

I første omgang gjelder det sortering av ulike avfalls fragmenter, slik at mest mulig kan gjenvinnes og ressurser utnyttes. På sikt vil vi også få på plass ordninger som kan håndtere hestemøkk fra både banen og treningssenteret på Furuheim.

Franzefoss inngår også en partner avtale på markedssiden med deltagelse i sponsorpool, eget sponsorløp og skiltreklame på arenaen.

Avtalen er i første omgang på tre år.