KLASSELØPSHELGEN

Årets klasseløpshelg er ikke spennende bare for de som har hester til start, men også for vår Prinsesse som skal kjøre løp for første gang denne helgen. Vi håper og tror at all den oppmerksomheten det har vært rundt dette vil gi en god reklame for travsporten.
Det kjøres løp tre dager til ende denne helgen med start fredag med ettermiddagstrav.

Lørdag er det V75 finaler med flere Telemarkshester til start. Dagen innledes med ponniløp hvor Emmeros Gloria og Line Charlotte Bø Hansen starter. Lord Bexley, Halti H. og Vici Sun skal ut i Per Arne Enholms Minneløp Amatørløp. Kemas Starligt skal ut i 360 Løpet hvor Prinsesse Märtha Louise også skal kjøre.
I Bronsedivisjonen Finale starter Day U.S., Make Me og Royal Baby.
Vik Jet starter i Grunncupen Finale og Draco Braz Minto starter i Grunndivisjonen Finale.
I Hoppecupen Finale starter Ruskeli Blesa og Løkki Flaksa. Alsaker Pumbaa og Garli Moe Garlin starter i Kaldblodscupen Finale.

Søndag er den store dagen og Telemark har igjen flere muligheter til å vinne de klassiske løpene. Skarvikens Mascot og Celine Rød åpner dagen med ponniløp.
Catherine’s Chic skal ut i Norsk Hoppekriterum for varmblods og Ask Viktoria, Glade Tider og Eldoda for kaldblods. Soros Kronos går fra seier i Stayerløpet på Kloster til Per Ulvens Æresløp som også er stayerløp hvor han får med seg Jet Voice. I Trygve Diskeruds Minneløp starter Roli Eld og Ingbest. Catherine’s Chevy er blant de heteste favorittene til å vinne Norsk Travkriterium. Norsk Travderby kaldblods har to Telemarkinger i Valle Ask og Moe Tyr. Love Voice starter i Gjensidige Løpet og til slutt er det Norsk Travderby hvor A Brave Heart og Hard Times starter. Vi ønsker alle lykke til i helgen!

Del