Overskuddsmateriell er tilbake fredag

Firmaet Alfa Nordic kommer endelig tilbake til Klosterskogen Travbane. Etter suksessen i våres er de tilbake med et godt utvalg av varer fra militært overskuddsmateriell fra Norge og andre NATO-land. 400 kvadratmeter blir fylt opp med kvalitetsvarer. Utsalget åpner fredag denne uken og holder på helt frem til neste søndag.

Her finner du kvalitetsvarer til hyggelige priser.

Velkommen til handel.

Hverdager 11-18 og lør/søn 10-16

Vi selger feltjakker, feltbukser, hodelykter, feltskjorter, fotposer, kikkerter, petromaxlamper, feltstøvler, aggregat, verktøysett, taljer, presenninger, alukasser, soveposer, jerrykanner, ulltepper, ullgensere, ullundertøy, gummistøvler, lavvo-ovner, sivile jaktdresser og tur-utstyr, samt mye mye mer!!

Det er mulig å betale med bankkort/kredittkort
Tlf. 32 27 03 45 / 32 99 10 20

Del