Kassa i V76 gikk til en alenevinner med flat bong – 1,8 millioner til Rogaland

Make Me og Dag Sveinung Dalen tok seieren i første avdeling og innfridde som førstevalg i V76-1. I andreavdeling ble det Kor Ilja og Øyvind Ruttenberg som 4. valg blant spillerne. 3. avdeling ble vunnet av Cæsar C.N. og Gunnar Austevoll som et femte valg blant spillerne og etter 4. avdeling som ble vunnet av Magnums Mocca og Gunnar Austevoll gjensto kun 10 bonger da 8. valget infridde på ny rekord 1.29,4. I 5 avdeling kom nok en outsider med Irma H.R og Sondre Heimdal. Heste tok sin tredje og kusken sin andre seier for karrieren og var bare betrodd av 3,4% av spillerne og nå gjenstod kun to bonger. Begge hadde favoritten Moveslikejagger og Dag Sveinung Dalen i 6. avdeling. I 7. avdeling var det favoritten L’amour  Bonanza og Sven Olav Weberg som vant og den stod kun igjen på en alenebong.

Vi gratulerer spilleren fra Rogaland som klarte gårsdagens spill med en flat bong som ble levert på kommisjonær.

 

Del