Kan I Love Paris vinne EM igjen?

14 august er det klart for et nytt EM for hopper på Solvalla. I fjor ble det seier til I Love Paris, som er eid av Morten Sem fra Skien. DNT har tatt ut I Love Paris til å representere Norge og vi har tatt en liten prat med Morten Sem i forkant av løpet hvor I Love Paris har fått spor nr 1.

I fjor ble det en klar seier med tiden 1.11.1 på 2140 meter og i løpets historie er det den nest raskeste tiden. Nr to i fjor ble Anna Mix(FR) som vant i 2016. Denne hesten stiller også til start i årets løp.

Startfeltet ser slik ut.

 1. I LOVE PARIS – Björn Goop
 2. TRENDY O.K. – Alessandro Gocciadoro
 3. ANNA MIX – Kim Eriksson
 4. DARLING MEARAS – Stefan Persson
 5. STICKITTOTHEM – Knud Mönster
 6. UNIQUE JUNI – Carl Johan Jepson
 7. STONEISLE OCEAN – Tomi Haapio
 8. RANCH KELLY – Hannu Torvinen
 9. IN TOTO SUND – Örjan Kihlström
 10. SHADOW GAR – Pietro Gubellini
 11. EVIN BOKO – Jorma Kontio
 12. THIS IS IT N.O. – Erik Adielsson

Med Bjørn Goop i sulkyen mener Morten at det bør være gode muligheter. I NM på Biri ble det 3. plass og nå nest sist satt hesten stengt på Färjestad og ble nr 4 med krefter igjen på tiden 1.11.2.

Skal man lykkes i et slikt løp er man avhengige av å ha full klaff på dagen og med riktig løpsopplegg, men fra spor en ligger mulighetene der. Frem mot løpet melder Morten at det skal ses litt video av konkurrentene for å være mest mulig forberedt. I Love Paris er forholdsvis start rask og skal holde unna for Anna Mix, men Morten er usikker på italieneren i spor 2. Denne hesten har han kun sett en gang tidligere og da fra bakspor. Med litt lavere temperaturer enn i sommer ser det ut til at brunsten gir seg og hesten har overskudd og er klar for gode løp.

Mandag setter teamet rundt hesten nesa mot Solvalla og de regner med å komme hjem på onsdag. Løpet går kl 21:27 tirsdag kveld og vi sender det selvsagt i Prinsen Café direkte. For de som vil få dette med seg. Det kjøres om 900.000 i første premie og vi har troa på hesten som ble nr 2 under årets Klosterskogen Grand Prix i påsken.

Lykke til I Love Paris og til alle i kretsen rundt denne flotte hesten. Tirsdag kl 21:27  sitter vi og heier på I Love Paris.

 

Del