Nære 100 % på årets Ponnilandsleir

Årets Ponnilandsleir ble arrangert på Momarken i helgen. Travskolen hadde to ponnier til start som begge skulle starte løp både lørdag og søndag. I tillegg gjorde flere ekvipasjer fra Telemark fantastiske innsatser.

Lørdagen startet på helt fantastisk vis med seier allerede i det første forsøket. Assar fant plutselig ut at han skulle holde farten hele veien til mål og tok en overlegen seier, god kusk var Rebecca Louise Westby. Assar satte også ny rekord med nærmere 30 sekunder, han kan når han vil den karen der.

Litt senere på dagen var Emmeros Hannah ute sammen med Kaia Buurskov, også det endte i en helenkel seier på ny rekord.

Søndag skulle begge ponniene ut i samme løp, og ble kusket av de samme kuskene som dagen før. Assar tok tidlig tet og ledet fra start til mål, dermed var helgas tredje seier i boks. Fra langt tillegg gikk Hannah en helt rå sisterunde og ble nr 3 på tiden 2.45, 6 som var en ny solid rekord.

Flere ekvipasjer fra Telemark var til start i helgen og gjorde strålende innsatser. Krokstad Maja og Kristin Aaland tok en 4 og en 5 plass. Smedens Nirvana og Hans Martin Rød tok en strålende seier på lørdag, mens Mina Charlotte Rølvaag kusket henne inn til en fin 4-plass på søndag. Glentans Sonette og Gunnar E. Wibstad gjorde fin figur og tok en 6 og en 8 plass. Luffsan og Ingrid Elise Rød stakk av med to fantastiske 2 plasser.

I helgen kjørtes også 4 rekruttløp. To deltagere hadde Telemark med der. Yngstemann Mats Andre Stensen Rød gjorde en herlig debut bak Smedens Nirvana og Luffsan, ingen tvil om at det kommer ett nytt kusketalent fra Siljan der. Amalie B. Martinsen fikk prøve seg bak B-ponnien Vanessa og gjorde to supre innsatser.

Takk for bilder Celine Rød

Del