Gratulerer Darius Anelauskas – Norgesmester

Det ble et forrykende oppgjør under gårsdagens NM i hamburgerspising. 12 deltagere gjorde opp om å bli den første vinneren her på Prinsen Café. 12 deltagere gikk til verks på 1 kg hamburger med bacon og pommes frites. Med en enorm appetit ledsaget av vår ekspertkommentator Kurt Hella ble det god underholdning for de fremmøtte.

Tidlig var det tre deltagere som skilte seg litt ut fra mengden og de så en stund ut til at Remy Stormyr som tok bronsen skulle vinne, men han møtte veggen som de sier i langrenn og stivnet litt på oppløpet, mens Thomas Trontveit Waal og Darius Anelauskas ga jevnt tempo og opplevde ny motivasjon når Remy stivnet. Darius rykket til inn på oppløpet og avsluttet sin siste pommes frites etter 7 minutter og 32 sekunder, og halte i land det første NM i hamburgerspising. I seiersintervjuet ga han klar beskjed om at nå var det tid for soft is. Thomas ble nr 2 og Remy endte på 3. plass.

Flere av de øvrige deltagerne valgt å spise opp maten til tross for at plassen på pallen glapp.

Årets deltagere var:

Darius Anelauskas, Porsgrunn

Thomas Trontveit Waal, Ulefoss

Remy Sagmyr, Skien

Kevin Eidshaug, Skien

Jahn Gorackh Bremdal, Skien

Daniel Karatas Erlandsen, Skien

Kim Beck-Gundersen, Ulefoss

Christoffer Skoe, Skien

Hans Torvild Kittilsen, Skien

Danny Lohne Akbari, Skien

Lars Rickard Christie, Tønsberg

Roald Jarle Sagmyr, Skien

Vi vil takke alle deltagere for innsatsen, publikum for støtten til deltagerene, Grep Digital for filming, Kurt Hella for kommentering, Stabburet og Coca-Cola for bidragene til konkurransen. Vi i Prinsen Cafe er stolte over å ha arrangert første NM i hamburgerspising. Velkommen igjen neste år. Vi gleder oss.

 

 

 

Del