Fornøyde debutanter

De fikk lisens på torsdag og debuterte i løp allerede søndag. To av de første elevene som begynte på Travskolen i fjor høst er nå klare for å kjøre ponniløp. Og for at de ikke skulle glemme alt de har lært så ble de like godt kastet ut i det med en gang.

Søndag var det klart for lokalkjøring på Krokheia. Live kjørte Orkan og Ola kjørte Hannah, de var nok ganske så nervøse begge to. Men med mye god støtte fra familien så gikk det helt strålende. Live og Orkan startet litt foran de andre og tok teten, men Orkan har aldri sett så positivt på det å løpe alene så de andre var kjapt i nærheten. Travskole-ponnien Assar, som ble kusket av rutinerte Nicholas overtok teten og ble der til mål var passert. Nærmest fulgte Tina med sin egen Reisa Arat. Ola gjorde en strålende jobb i sulkyen og ble nummer 3 sammen med Hannah.  Orkan og Live hang på så godt de kunne og ble nr 4. Ingen av debutantene gjorde noen feil underveis, og virket veldig fornøyde.

I dagens andre løp var nok en travskole-elev ute og fikk testet seg. Emil kjørte Belio inn til en meget god 3-plass etter å ha ledet løpet mesteparten av veien. Vant gjorde Krokstad Maja og Kristin foran Havsprinsen og Amalie. Perle Anna og Ann Jeanett ble nr 4. Ann Jeanett kusket forøvrig også travskolens varmblods, Blackjack Bonanza inn til en enkel seier i dagens siste løp.

Vi tipper at dette ga mersmak for alle sammen, og at vi får se alle våre kusker jevnlig i banen fremover.

Vil du også kjøre ponniløp? Meld deg på ett av våre kurs da vel, informasjon finner du HER

Takk til Stina Tveit Øigarden og Anette Knutsen for bilder

Del