Prinsen Spillcafé inngår samarbeid Travfakta

For å å vårt mål om å bli en ledende aktør som spillcafe har vi idag inngår en samarbeidsavtale med Øyvind Grøstad og hans team i Travfakta om et samarbeid på tips til alle V75 runder og V76 runder samt Klosterskogen Travbanes arrangementer i tiden fremover. Tipsene vil bli servert i Prinsen Travcafe og for å lese disse må du komme til oss. innenfor vår åpningstid, som er alle dager fra kl 12.00.

Tipsene vil være tilgjengelige ca. kl 12 på løpsdagen for V76 og V65 runder, mens tipsene til V75 vil være klare ca. 12.00 dagen før løpsdager.

Om Travfakta;

Øivind Grøstad er norges mest kjente travekspert og er alene om ha tatt «kassa» i V75 to ganger. Grø har gjennom sitt harde arbeid og analytiske evner, en enorm teft på Travbanen som kundene nyter godt av. Sammen med Ove B. Reime og Pål Eilertsen danner dette Travfakta-teamet!

Ove B. Reime ranker løp i samarbeid med Grø til Sørlandet, Forus og Bergen. Med sin enorme lokalkunnskap og teft på disse banene har Reime gjennom årenes løp vært arkitekten bak mange storgevinster! Pål Eilertsen er kjent som en meget dyktig analytiker og har i flere år livnært seg på spill.

Travfakta ble kåret til årets ekspert kommisjonær av Rikstoto i 2017.

Del