Logical Elegance leder Gentle Tillys Hoppeserie

Det er Logical Elegance som leder sammenlagt i Gentle Tillys hoppeserie 2018. Med seier 7. juni på Klosterskogen og 13. juni på Jarlsberg har hoppa til Bjørnar Blakkestad 3 poengs forsprang til Grace Yoga.

14 hester har mulighet til å oppnå 48 poeng etter finalen på Sørlandets Travpark 24. juni.

I kampen om gavekortet er det Aspire og Grace Yoga som står med tre starter før finalen.

Eieren av den hoppa som har flest poeng etter finalen etter de 7 løpene vinner sprang/føllavgift med Gentle Tilly som kan benyttes i 2018 eller i 2019. Den som starter flest ganger i serien vinner et gavekort på kr 3000,-. Ved likt antall starter gjelder flest poeng sammenlagt. Deretter flest best plasseringer deretter loddtrekning.

gentle tillys hoppeserie 2018

Del