Arbeidsuke på Travskolen

Skolen min hadde en uke med arbeidsuke i 9.klasse, og da valgte jeg å spørre Lisa om jeg kunne komme og jobbe og hjelpe til på travskolen. Noe jeg også fikk lov til. Siden jeg elsker trav, og holde på med hest og ponni, passet dette meg egentlig veldig bra. Ekstra bonus at det startet kl. 12. Jeg har gjort stallarbeid, samme som ellers når du har hest, fått være med på litt kontorarbeid (Selv om jeg ikke gjorde så mye) og fått kjørt både hest og ponni. Det morsomste må nok bli når jeg fikk kjøre Lillebror 😊 Utover kvelden kom travskoleelever, da selte vi på, og kjørte ponni litt til. På torsdag fikk jeg være med å hjelpe til når to travskole-elever skulle ta lisens, og de klarte det begge to. Etterpå fikk jeg være oppasser på Twigson Bonanza som Lisa skulle kjøre i løp, og være med på resten av løpsdagen.  Det var en fin uke, hvor jeg har fått gjort det jeg elsker å gjøre, noe som gjorde at uka gikk fortere, men at jeg også hadde det veldig fint. Også ganske greit å få litt fri fra skolen.

Hilsen Celine Rød

Del