En travel lørdag for Travskolen på Mini Dyrsku`n og Krokheia

Lørdag 2 juni var Travskolen virkelig på farta. Vi skulle møte opp på både Mini Dyrsku`n på Søve og Bamble Travlags 100 års jubileum på Krokheia. Det var fantastisk vær og god stemning begge plasser.

 

Mini Dyrsku`n på Søve

En gjeng bestående av Lena, Emil, Celine og Nicholas pluss noen flere hjelpere tok med seg Hannah, Assar og Sandra til Mini Dyrskun på Søve. Her fikk barna prøve å kjøre ponni og vi fikk vist frem våre ponnier i ett oppvisningsløp. Sandra og Emil var best for dagen og stakk av med seieren, mens Assar og Celine som prøvde seg i montè gjorde også en fin innsats. Hannah og Nicholas fikk med seg en gjestekusk og fikk vist seg frem på best mulig måte.

Takk til Therese Bertelsen for bilder fra Søve

 

Bamble Travlags 100 års jubileum på Krokheia

Til Krokheia reiste Lisa sammen med mange medhjelpere. Vi hadde med oss Belio, Orkan og Lillebror (Blackjack Bonanza). Her skulle vi starte løp, i tillegg til å gi barn mulighet til å ri, kjøre og kose med våre ponnier.

I det første løpet var det Belio og Aurora som skulle ut, de gjorde en strålende innsats til en 2-plass. I det andre ponniløpet, ett rekruttløp startet Orkan sammen med Nora som debuterte i løpsbanen. Orkan var rask ut fra start og fullførte fint til en 3-plass.

Sistemann ut var varmblodsen vår Lillebror. Han hadde også en debutant i sulkyen. 16 år gamle Ann Jeanett har kjørt mange ponniløp, men dette var hennes første løp med stor hest. Det kunne jo ikke endt bedre, de stakk rett til tet og forsvarte ledelsen hele veien inn til mål. Seier i det første forsøket lover veldig godt for en videre karriere.  At hun i tillegg slo Lisa i løpet gjorde nok dagen enda bedre.

Takk til Stina Tveit Øigarden og Nora Oline Krokane for bilder fra Krokheia

 

 

Del