Ponni-påske

Påskeleir

Også ponniene har vært i aksjon i påska, både på og utenfor banen.

Travskolens ponnier ble flyttet til Drangedal for anledningen og skulle på leir på Krokheia, denne måtte dessverre flyttes grunnet den krevende vinteren. Men heldigvis har Lisa en fin gård å bruke til formålet, dermed ble det leir allikevel. Barn og voksne storkoste seg i tre dager, det ble mye ridning og kjøring, stelle-konkurranse og påskeegg-jakt. Tusen takk til alle påmeldte, samt alle som hjalp til underveis! Dette frister til gjentakelse.

Alle bildene er tatt av Stina Tveit Øigarden.

Påsketrav på Klosterskogen

Også under Påsketravet på Klosterskogen var det ponnier på plass. På fredag var det løp for A-ponniene, det ble ett meget spennende oppgjør da førstemann i mål, Luffsan og Ingrid Elise Rød ble disket for galopp. De to neste i mål, Charlie CC og Celine Rød samt Smedens Betty Boop og Cecilia L.V. Andersen var så likt på målstreken at man måtte granske målfoto for å kåre en vinner. Celine Rød strakk det lengste strået med sin Charlie CC og fikk en etterlengtet seier i Teddy Gutten Støen’s Ponniløp.

Lørdag skulle de største ponniene i aksjon, det ett meget fartsfylt oppgjør og en herlig duell mellom de to forhåndsfavorittene Vikas Ross/Anette Andersgård Helle og L.A. Knock Out/Thea Elise Kristofferstuen. Førstnevnte ledet hele veien og stakk av med seieren. Nr 3 ble Pejnarve Tornado/Julie Landheim Engen. Skien By og Arkaden Skien var sponsor av løpet.

Bilder av Therese Bertelsen