Pingus Vang vinner av Klosterskogen Grand Prix

Åsbjørn Tegsareid kusket den 11 årige vallaken til seier i årets utgave av Klosterskogen Grand Prix. Løpet ble avgjort på oppløpet da Pingus Vang fikk en skikkelig avslutning og tok igjen vår egen I Love Paris med Bjørn Goop. Vi gratulerer med seieren i årets Klosterskogen Grand Prix.

Vinner av Moe Odins Æresløp ble Kleppe Slauren og Kjetil Djøseland. Ett fatastisk rykk i siste del av løpet distanserte de øvrige deltagerne betraktelig. 200.000 inn på konto og en kjempe pokal. Vi gratulerer.

Klosterskogen31032018_Kjetil Djøseland vant V75-5/Moe Odins Æresløp med Kleppe Slauren_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Thai Tanics Æresløp ble vunnet av Oneceforall Face og Jeppe Juul som også tok med seg seieren med Twigs Briard tidligere på dagen.

Klosterskogen31032018_Jeppe Juel vant V75-6 med Onceforall Face_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Klosterskogen31032018_Jeppe Juel vant V75-3 med Twigs Briard_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Etna B.R. og Dag-Sveinung Dalen vant løp 8

Klosterskogen31032018_Dag Sveinung Dalen vant V75-4 med Etna B.R._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Sigvart Larsen Minneløp ble vunnet av Myhreng Jerker og Olav Mikkelborg

Klosterskogen31032018_Olav Mikkelborg vant V75-2 med Myhreng Jerker_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

HABIBS minneløp vant Frode Hamre med Waffle Cone.

Klosterskogen31032018_Frode Hamre vant V75-1 med Waffle Cone_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vinnere i de 4 første løpene ble:

LA’s Mr. Brown og Louise V. Trudvang

Brenne Banker og Eirik Høitomt

Uncle Wise As og Eirik Høitomt

Sprett Odin og Eirik Høitomt

Årets Ponniløp ble vunnet av Vikas Ross og Anette Andengård Helle.

Nesten 6000 mennesker overvar årets påsketrav på Klsterskogen. Vi ønsker aller velkommen tilbake neste år. Takk til alle som bidro til at det ble fantastisk arrangement.

God Påske!