Gratis busstilbud under påsketravet lørdag

Nettbuss og Klosterskogen Travbane har sammen kommet til en løsning som gir et godt busstilbud under årets påsketrav på lørdag.

For publikum i Porsgrunn

Det settes opp busser fra Kammerherreløkka i Porsgrunn via Pors stadion til Klosterskogen travbane hver halvtime fra kl 11.00 til 13.00 på påskeaften.

For publikum i Skien

Det settes opp busser fra Landmannstorvet i Skien til Klosterskogen travbane hver halvtime fra kl 11.00 til 13.00 på påskeaften.

Etter siste løp går bussene tilbake samme vei fra Klosterskogen Travbane.

For publikum som kommer fra andre deler anbefaler vi bruk av rutebuss, da parkerings mulighetene i år er noe mer begrenset enn tidligere.

Fra Lunde blir det satt opp en buss tur retur. Denne koster kr 200 per pers t/r hvis du ønsker å benytte bussen fra lunde må du kontakte banen på 95123457 for å reservere plass.